Programm
Saturday, 08. November
For this day and the selected filters, no program is available.
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Opening & registration08.11.2025 , 09:00-10:001.OG, Foyer Halle 10
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Masterclass "Gelato"08.11.2025 , 10:00-11:00Masterclass Bühne, salzburgarenaWolfgang Steininger & Benjamin Munz
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Official greeting08.11.2025 , 10:00-11:001.OG, Foyer Halle 10
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Grand opening08.11.2025 , 10:30-12:00Gastro Circle StageMag.a Elisabeth Zehetner / Michaela Kaniber, MdL / Mag.a Karoline Edtstadler / Andrea Brandner / Alexander Kribus, MBA
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Branchentalk "55 Jahre Gastlichkeit – 55 Jahre Zukunft: Wie wir gemeinsam neu denken müssen"08.11.2025 , 10:50-11:30Gastro Circle StageMag.a Elisabeth Zehetner / Sigrid Schot / Eckhart Hilgenstock / Roman Pichler
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Show cooking with Johann Ebner from Biochi08.11.2025 , 11:00-15:30Halle 10Johann Ebner
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!08.11.2025 , 11:00-12:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Filip Nuic
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The grand opening cooking session with Heiko Antoniewicz & Silvia Schneider08.11.2025 , 11:00-12:00LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Heiko Antoniewicz
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Challenge selection, formation of teams and ideation start08.11.2025 , 11:00-12:001.OG, Foyer Halle 10
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2.SOBER TALK08.11.2025 , 12:15-13:00MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Mario Morandell / Janick Planzer / Frank Spängler / Peter Schrögenauer
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Non Alcoholic Cocktails08.11.2025 , 13:00-14:30Getränkewelt, Halle 4Daniel C. Schellander aka MisterSwizzle
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!08.11.2025 , 13:00-14:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Thomas Hohenwarter
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Reset & Reboot – How digital can hospitality be?08.11.2025 , 13:00-14:00Gastro Circle StageBernhard Ebner / Daniel Michel / Walter Rosina / Claudia Beck / Tim Plasse
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Official festival start08.11.2025 , 13:00-18:001.OG, Foyer Halle 10
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Alcohol-free reimagined: fermented drinks as game changers in the catering industry08.11.2025 , 13:15-13:45MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Alex Plut
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ALPL Tasting – The Unexplored Face of Aperitivo08.11.2025 , 14:00-14:30MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Daniel Rizzi
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PODCAST mit ARAMARK08.11.2025 , 14:00-15:00Gastro Circle Stage
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Sparkling water, sweets & coffee with Andreas Döllerer08.11.2025 , 14:00-16:00LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Andreas Döllerer
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Rocket Wines – wines with drinking flow08.11.2025 , 14:30-16:00Kalk&Kegel Lounge, Winzercube Stand 04-0104, Getränkewelt, Halle 4Max Zankl / Sonja Planeta
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Wilder Widerstand08.11.2025 , 14:45-15:15MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Lukas Herczeg
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How to use RUM08.11.2025 , 15:00-16:30Getränkewelt, Halle 4Daniel C. Schellander aka MisterSwizzle
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Foodpairing Masterclass mit Klemens Gold & Reisetbauer08.11.2025 , 15:00-16:00LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Klemens Gold
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!08.11.2025 , 15:00-16:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Marko Stanzer
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Zwischen Glanz und Bruch: Der unterschätzte Erfolgsfaktor Tabletop & Transport08.11.2025 , 15:15-16:00Gastro Circle StageSebastian Rechberger / Eric Klemm / Markus Spiegel
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Undone - this is NOT alcohol, but full of taste08.11.2025 , 15:30-16:00MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Michèle Metz
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Dominik Süss: Reichweite kostet nichts – wenn man weiß, wie’s geht08.11.2025 , 15:45-16:30Gastro Circle StageDominik Süss
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Sparkling Rocco – Die Geschichte einer besonderen Apfelinnovation08.11.2025 , 16:15-16:45MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Florian Lair / Sam Corrent / Simon Genetti
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Gaumenhoch Talk plus Tasting08.11.2025 , 16:30-18:00Gastro Circle StageAlexandra Seyer-Gmeinbauer / Emilia Orth-Blau / Jacky Herzog / Lukas Strobl / Andreas Eibl / Clara Aue
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GAST AUSKLANG08.11.2025 , 18:00-23:59FourSide Hotel Salzburg, Am Messezentrum 2, 5020 Salzburg
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Night hacking08.11.2025 , 21:00-09:001.OG, Foyer Halle 10
Sunday, 09. November
For this day and the selected filters, no program is available.
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Masterclass "Gelato"09.11.2025 , 10:00-11:00Masterclass Bühne, salzburgarenaWolfgang Steininger & Benjamin Munz
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Taste the Future – Wie alte Techniken die Zukunft neu würzen09.11.2025 , 10:00-11:15Gastro Circle StageHeiko Antoniewicz
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Pitch preparations09.11.2025 , 10:00-12:001.OG, Foyer Halle 10
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The world of spirits, the perspective of the distillate sommelier09.11.2025 , 10:15-10:45MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Dipl. Ing. Jens Luckart
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!09.11.2025 , 10:30-11:3011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Oliver Scheiblauer
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Potential in beer sales, the world of beer sommeliers09.11.2025 , 11:00-11:30MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Dipl. Ing. Jens Luckart
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Cultural Fusion Cuisine: Wie kulturelle Vielfalt auf dem Teller ein neues Erlebnis schafft und Gäste begeistert.09.11.2025 , 11:30-12:30Gastro Circle StageKias Burget / Diego Briones & Judith Lergetporer (als Übersetzerin)
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Wilder Widerstand09.11.2025 , 11:45-12:15MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Lukas Herczeg
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1. Competition Day| ORGANICS Non-Alcoholic-Challenge09.11.2025 , 12:00-18:00Getränkewelt, Halle 4Dominik Wolf
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Smart Design: Nachhaltige Oberflächen & Energieeffizienz für Hotellerie & Gastronomie09.11.2025 , 12:15-12:45Gastro Circle StageJonas Janczik
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Germanys New Top-Wines09.11.2025 , 12:30-13:30Kalk&Kegel Lounge, Winzercube Stand 04-0104, Getränkewelt, Halle 4Norris Conrad / Sonja Planeta
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Dominik Süss live (@sweet.domink)09.11.2025 , 12:30-13:15LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Dominik Süss
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Secco Senza09.11.2025 , 12:30-13:00MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Ing. Alois Zeilinger
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!09.11.2025 , 13:00-14:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Hannes Sortsch
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Wenn KI in der Küche mitkocht – Effizienz, Kommunikation & Qualität neu gedacht09.11.2025 , 13:00-13:30Gastro Circle StageChristina Steindl
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Project submission09.11.2025 , 13:00-14:001.OG, Foyer Halle 10
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Alcohol-free reimagined: fermented drinks as game changers in the catering industry09.11.2025 , 13:15-13:45MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Alex Plut
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Robert Letz brings the Beuscherl to the stage09.11.2025 , 13:30-14:30LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Robert Letz
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+18% profit with the same beverage sales – the SESES DRINKS concept09.11.2025 , 14:00-14:30MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Till Sprackties
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Vorstellung der TOP-Arbeitgeber Studie 202509.11.2025 , 14:00-14:30Gastro Circle StageProf. Dr. Almut Steinbach
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Presentations09.11.2025 , 14:00-16:001.OG, Foyer Halle 10
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Schlummer Atlas TOP50 Hoteliers Österreich 202509.11.2025 , 14:30-16:00Gastro Circle Stage
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ALPL Tasting – The Unexplored Face of Aperitivo09.11.2025 , 14:45-15:15MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Daniel Rizzi
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Jockl Kaiser cooks local zander09.11.2025 , 15:00-16:00LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Jockl Kaiser
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!09.11.2025 , 15:00-16:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Tommy Achilles
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Cool reds09.11.2025 , 15:30-16:30Kalk&Kegel Lounge, Winzercube Stand 04-0104, Getränkewelt, Halle 4Norris Conrad / Sonja Planeta
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Sparkling Rocco – Die Geschichte einer besonderen Apfelinnovation09.11.2025 , 15:30-16:00MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Florian Lair / Sam Corrent / Simon Genetti
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Cooking show with Oliver Scheiblauer09.11.2025 , 16:00-17:00LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Oliver Scheiblauer
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Winner announcement09.11.2025 , 16:00-17:001.OG, Foyer Halle 10
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Post & Pray war gestern – wie du wirklich passende Mitarbeiter findest09.11.2025 , 16:30-17:30Gastro Circle StageChristian Schweinzer / Jutta Altschuh / Patricia Lucian / Alfred Tieber / Peter Löschberger
Monday, 10. November
For this day and the selected filters, no program is available.
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Doux Heros - The new Patisserie Competition10.11.2025 , 09:00-15:30Masterclass Bühne, salzburgarenaJulia Leitner / Thomas Scheiblhofer / Kay Baumgardt / Ian Baker / Matthias Mittermeier / Sabrina Schanz / Jan Eggers / Sebastian Kraus / Luise Grottenthaler
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From the creative product idea to the finished retail item10.11.2025 , 09:30-10:15Workshop-Terrasse, Gastro Circle Bühne, Halle 10
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JRE meets Next Generation – Bühne frei für junge Visionen10.11.2025 , 09:30-10:15Gastro Circle StageStefan Eder / Eva-Maria Pürmayer / Thomas Gruber / Markus Sattler / Philipp Dyczek / Vitus Winkler / Robin Oberpeilsteiner / Philip Eder / Armin Forster / Friedolin Kerschbaumer / Sigi Moerisch / Dominik Pichler / Theresa Postl / Valentin Schreiblehner
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Mineral water – much more than just H2O!10.11.2025 , 10:15-10:45MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Dr. Peter Schropp
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Active revenue management in the HoReCa sector10.11.2025 , 10:30-11:15Workshop-Terrasse, Gastro Circle Bühne, Halle 10
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"Take a Break with IKEA" - A business networking event10.11.2025 , 10:30-11:00Business Lounge by ahgz austria, F10-0129Sandra Gerold
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Next Generation Küche – wie wir heute Talente formen, die morgen führen10.11.2025 , 10:30-11:30Gastro Circle StageHannes Sortsch / Fred Burtscher / Lina Hummel / Tina Marcelli / Lukas Kaiblinger / David Karner
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!10.11.2025 , 11:00-10:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Marko Stanzer
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Haya Molcho & Stay Spiced10.11.2025 , 11:30-12:30LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Haya Molcho
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Plant-Based oder Plant-Fake?10.11.2025 , 11:30-12:30Gastro Circle StageKarl Wrenkh / Johann Ebner / Philip Tigges / Felipe Andrés Troncoso Castro
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ALPL Tasting – The Unexplored Face of Aperitivo10.11.2025 , 11:45-12:15MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Daniel Rizzi
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Kalk&Kegel Top 50 Pastry Chefs Get2-Gether10.11.2025 , 11:45-12:00Masterclass Bühne, salzburgarena
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Final & Jury ‘Doux Heros – The New Patisserie Competition’10.11.2025 , 12:00-13:00Masterclass Bühne, salzburgarenaLuise Grottenthaler / Sebastian Kraus / Sabrina Schanz / Jan Eggers / Kay Baumgardt / Ian Baker / Matthias Mittermeier / Julia Leitner / Thomas Scheiblhofer
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Robots as future team members10.11.2025 , 12:00-13:15Workshop-Terrasse, Gastro Circle Bühne, Halle 10
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2. Wettbewerbstag | Alcoholic-Challenge10.11.2025 , 12:00-18:00Getränkewelt, Halle 4Dominik Wolf
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Show cooking with Johann Ebner from Biochi10.11.2025 , 12:30-15:30Halle 10Johann Ebner
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The ultimate beer boost10.11.2025 , 12:30-13:30Kalk&Kegel Lounge, Winzercube Stand 04-0104, Getränkewelt, Halle 4Sebastian Gabriel / Sonja Planeta
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Enjoyable even without alcohol! The unstoppable trend towards exciting non-alcoholic creations in the catering industry!10.11.2025 , 12:30-13:00MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Dr. Peter Schropp
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Allein besonders – gemeinsam sichtbar.10.11.2025 , 12:30-13:30Gastro Circle StageFranz Ladinser / Anne Wahl-Pozeg / Thomas Locker / Veronika Kirchmaier
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!10.11.2025 , 13:00-14:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Josef Leitner
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Alcohol-free reimagined: fermented drinks as game changers in the catering industry10.11.2025 , 13:15-13:45MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Alex Plut
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Honoring the Schlemmer Atlas TOP50 Chefs South Tyrol 202510.11.2025 , 13:30-15:00Gastro Circle StageJohannes Großpietsch / Jörg Leu
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Award ceremony for ‘Doux Heros – The New Patisserie Competition’10.11.2025 , 13:45-14:45Masterclass Bühne, salzburgarenaLuise Grottenthaler / Sebastian Kraus / Sabrina Schanz / Jan Eggers / Kay Baumgardt / Ian Baker / Matthias Mittermeier / Julia Leitner / Thomas Scheiblhofer
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Kalk&Kegel Top 50 Pastry Chefs10.11.2025 , 13:45-14:00Masterclass Bühne, salzburgarena
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+18% profit with the same beverage sales – the SESES DRINKS concept10.11.2025 , 14:00-14:30MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Till Sprackties
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Undone - this is NOT alcohol, but full of taste10.11.2025 , 14:45-15:15MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Michèle Metz
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!10.11.2025 , 15:00-16:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Fiona Fuß
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Chef of the Year 2025: Tina Marcelli cooks10.11.2025 , 15:00-16:00LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Tina Marcelli
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Rising Stars10.11.2025 , 15:30-17:00Kalk&Kegel Lounge, Winzercube Stand 04-0104, Getränkewelt, Halle 4Sebastian Gabriel / Sonja Planeta
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Wilder Widerstand10.11.2025 , 15:30-16:00MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Lukas Herczeg
Tuesday, 11. November
For this day and the selected filters, no program is available.
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Official welcome and opening11.11.2025 , 08:45-11:15Getränkewelt, Halle 4Bettina Koller / Michael Schmitt / Andreas Allesch / Andreas Portz / Johannes Mitterbauer / Christina Nussbaumer, MA BEd / Sascha Riepl / Johannes Neuschmid / Alexander Radlowsky
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Delivery services & ghost kitchens as alternative sales channels11.11.2025 , 09:30-10:15Workshop-Terrasse, Gastro Circle Bühne, Halle 10
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Bio oder Blabla?11.11.2025 , 10:00-11:00Gastro Circle StageDietmar Fröhlich / Mag. Barbara Riegler / Christian Nezmah / Karin Trummer / Christina Luger
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‘Think WHOLE - 100% product’ - Masterclass11.11.2025 , 10:00-11:00Masterclass Bühne, salzburgarenaLars Jungermann
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ALPL Tasting – The Unexplored Face of Aperitivo11.11.2025 , 10:15-10:45MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Daniel Rizzi
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Kitchen management & digitisation11.11.2025 , 10:30-11:15Workshop-Terrasse, Gastro Circle Bühne, Halle 10
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Mineral water – much more than just H2O!11.11.2025 , 11:00-11:30MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Dr. Peter Schropp
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!11.11.2025 , 11:00-12:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Anton Lebersorger
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Sören Herzig live on stage at Lohberger11.11.2025 , 11:00-11:30LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Sören Herzig
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Ein Stern für alle?11.11.2025 , 11:00-12:00Gastro Circle StageAlexa Kazda-Klabouch / Klemens Gold / Anton Gschwendtner / Johann Schmuck
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Promoting and developing the talents of the future11.11.2025 , 11:30-14:00MENU SYSTEM Austria GmbH, Stand A-0228, salzburgarenaJohann Egger
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Announcement of the finalists11.11.2025 , 11:45-12:05Getränkewelt, Halle 4Bettina Koller / Michael Schmitt / Andreas Allesch / Andreas Portz / Johannes Mitterbauer / Christina Nussbaumer, MA BEd / Sascha Riepl / Johannes Neuschmid / Alexander Radlowsky
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Cocktails and drinks with the Pacojet11.11.2025 , 12:00-13:00Masterclass Bühne, salzburgarenaLars Jungermann
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The use of artificial intelligence (AI) in the hotel and catering industry11.11.2025 , 12:00-13:15Workshop-Terrasse, Gastro Circle Bühne, Halle 10
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Final11.11.2025 , 12:05-14:30Getränkewelt, Halle 4Bettina Koller / Michael Schmitt / Andreas Allesch / Andreas Portz / Johannes Mitterbauer / Christina Nussbaumer, MA BEd / Sascha Riepl / Johannes Neuschmid / Alexander Radlowsky
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Masterclass "Mushroots"11.11.2025 , 12:15-12:45Gastro Circle StagePhilip Tigges / Felipe Andrés Troncoso Castro
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Alcohol-free reimagined: fermented drinks as game changers in the catering industry11.11.2025 , 12:30-13:00MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Alex Plut
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Time Machine: The Wines of the Future11.11.2025 , 12:30-13:30Kalk&Kegel Lounge, Winzercube Stand 04-0104, Getränkewelt, Halle 4Thomas Kracher / Mario Onida / Mark Kiss / Jakob Schmid / Martin Kilga / Max Zankl / Sonja Planeta
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Female Chefs11.11.2025 , 13:00-14:00Gastro Circle StageJonathan Wittenbrink / Larissa Andres / Klaus Friedl / Jaimy Reisinger
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Clear the stage for enjoyment, creativity and young culinary talent!11.11.2025 , 13:00-14:0011er Nahrungsmittel, Stand 10-0651, Halle 10Simon Scheuerlein
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Enjoyable even without alcohol! The unstoppable trend towards exciting non-alcoholic creations in the catering industry!11.11.2025 , 13:15-13:45MASTER CUBE, Getränkewelt, Halle 4Dr. Peter Schropp
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Modern employee management11.11.2025 , 13:30-14:15Workshop-Terrasse, Gastro Circle Bühne, Halle 10
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Volle Ladung Zukunft11.11.2025 , 14:30-15:30Gastro Circle StageHenk Meiborg / Helmut-Klaus Schimany MAS, MSc / Richard Absenger / Markus Lorbeck
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Regional. Honest. Great. - Christoph Forthuber on the Lohberg stage11.11.2025 , 15:00-16:00LOHBERGER T1 Bühne, Stand 01-0202, Halle 1Christoph Forthuber
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Ceremony and award presentation11.11.2025 , 15:15-16:00Getränkewelt, Halle 4Bettina Koller / Michael Schmitt / Andreas Allesch / Andreas Portz / Johannes Mitterbauer / Christina Nussbaumer, MA BEd / Sascha Riepl / Johannes Neuschmid / Alexander Radlowsky
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Einsatzmöglichkeiten von Künstlicher Intelligenz im Tourismus11.11.2025 , 15:30-16:00Gastro Circle StageUlrich Hutter